loader image

Webbmaster / Support

Profesionell assistans till din tjänst

Webbmaster

Önskar du att överlåta allt vad webbplats innebär så ser jag det som en stor ära att få bära det ansvaret. Tillsammans skräddarsyr vi ett serviceavtal som passar dig. Med mig som webbmaster så kan du räkna med att säkerheten och driften upprätthålls. Läs mer nedan om webbsäkerhet.

Support

Supporthjälp kan se ut på lite olika sätt. Om du önskar en lättare redigering någon gång ibland eller om du kör fast så hjälper jag gärna till. Antingen skräddarsyr vi en lösning som passar dig bäst eller så kontaktar du mig när du behöver hjälp helt enkelt!

 

Webbsäkerhet

MEd mig som webbmaster

WordPress och Hackers

Att hålla en hemsida ouppdaterad är som att åka på semester och lämna alla fönster och dörrar öppen med en stor skylt utanför där det står välkommen in och ta vad du vill ha. WordPress är det mest hackade CMS verktyget med anledning av att majoriteten av alla webbsidor drivs av WordPress. Hackers använder sig av bl.a föråldrade versioner på för att bryta sig in därför är det EXTREMT viktigt att kärnfiler, teman och tillägg hålls uppdaterade. Här kan du läsa mer om hacking statistiken.

Driftsäkerhet

Med mig bakom spakarna kan du känna dig trygg av att din webbplats alltid är online och fungerar som den ska. Jag ser till att den håller sig uppdaterad med kärnfiler och tillägg.

Säkerhet

Det finns riktigt läskig statistik att läsa om då det kommer till hackers som försöker bryta sig in på en webbplats. Med min kunskap och verktyg så har jag full överblick på vad som sker på webbplatsen med analysverktyg och skräddarsydda notifieringar. Med några enkla åtgärder så blockeras hackers per automatik och jag kan studera varje millimeter dom försöker med och alltid ligga steget före.

01. Dela detta inlägg

02. JPN WEB DESIGN

Webbmaster / support | JPN WEB DESIGN | Webbyrå Sundsvall webbmaster / support

”Mitt motto med JPN WEB DESIGN är moderna lösningar till rimliga priser, utmärkt service, snabbt, smidigt och enkelt!” – Sedan 2019

076 – 102 43 31

03. Följ mig

01. Dela detta inlägg

02. JPN WEB DESIGN

Webbmaster / support | JPN WEB DESIGN | Webbyrå Sundsvall webbmaster / support

”Mitt motto med JPN WEB DESIGN är moderna lösningar till rimliga priser, utmärkt service, snabbt, smidigt och enkelt!” – Sedan 2019

076 – 102 43 31

03. Följ mig

Kostnadsfri webbanalys till din e-post!

Få en kostnadsfri analys med förbättringar på angiven webbsida med ett samlat dokument direkt till din e-post.

Analysen omfattar: Användarupplevelse, användargränssnitt, mobilresponsivitet, SEO (teknisk) och prestanda (laddningstid).

JPN WEB DESIGN värnar om din säkerhet och integritet, mer om det kan du läsa här.

P.S.
Dina uppgifter används enbart till att uppfylla din önskan och delas inte med någon annan.

Tack för din begäran! Jag återkommer ASAP! :)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap