loader image

Webbdesign Sundsvall till ett oslagbart pris

Är du på jakt efter webbdesign som inte kostar skjortan?

WordPress webbdesigner

Jag jobbar som webbdesigner i Sundsvall men tar emot uppdrag från hela Sverige. Jag erbjuder även tjänster som webbanalys och sökmotoroptimering m.m. Mitt expertisområde inom webbdesign är CMS verktyget WordPress och byggverktyget Divi.

Webbdesign med det rätta atmosfären

Med genuin strategi inom design som återspeglar företagets image och atmosfär i kombination med noggrant planerad användarvänlighet och användargränssnitt gör webbsidan inte bara snygg och snabb för dator och mobila enheter men också sökmotoranpassad.

Webbdesign från 5.000 kr

Mina priser varierar beroende på hur omfattande kundens önskningar är men vanligtvis kostar det mellan 5.000 kr till 30.000 kr. Jag tar ett fast pris för design men när det kommer till andra tjänster så arbetar jag per timma. Därför föredrar mina kunder ett serviceavtal som betalas månadsvis.

Grafisk design och Proffsfoto

För den som är ute efter det lilla extra som bara grafisk design eller proffsfoto kan göra så samarbetar jag med personer som står mig extremt nära och som vigt sina liv åt detta. Här kommer du att bemötas av högsta professionalism och kvalitet.

Serviceavtal SEO

Jag erbjuder simpel SEO och avancerad SEO med ett serviceavtal där jag ser till att ta topplaceringar i sökmotorerna som Google åt dig så som jag har gjort till mina klienter. Du kommer att få månatliga rapporter på mitt arbete och statistik på placeringar och vad det generar i antal klick och exponeringar på önskade nyckelord. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passar dig bäst.

Serviceavtal Webbmaster

Från 150 kr/mån får du mig som webbmaster där du kan räkna med att säkerheten och driften upprätthålls. Om du önskar en lättare redigering någon gång ibland eller om du kör fast så hjälper jag till. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passar dig bäst.

Webbhosting med SSL

Att hyra utrymme hos mig är inte bara prisvärt då du får extremt mycket för pengarna. Från 250 kr/mån får du mig som webbmaster, med 1 GB utrymme på en snabb server med den högsta krypteringen av SSL, WordPress och byggverktyget Divi, obegränsat med e-mailadresser, säkerhetspaket, dagliga backups med mera

Utbildning

Kunder till mig som önskat att sköta sin webbsida själv har genomgått en utbildning hos mig där vi täcker allt som kunden vill veta. Med mig som bollplank så är hjälpen alltid som närmast, och snabb dessutom.

Fördelar med JPN WEB DESIGN

När bara det bästa är gott nog

Blixtsnabb leverans och hjälp

Jag älskar det jag gör och kan inte få nog. Det är inte helt ovanligt att jag blir färdig med en webbsida inom ett dygn. När mina kunder önskar assistans så hjälper jag till omgående oavsett tid på dygnet så vida jag inte står lite olämpligt till.

Billig hemsida i Sundsvall

Bara för att det är billigt behöver inte betyda dåligt. Låt mig förklara! Jag har inga dyra omkostnader som du måste betala för vilket gör att ett samarbete med mig inte går att mäta sig med mina konkurrenter, plus att jag ställer upp på möten med kort varsel helt kostnadsfritt. Om du är på jakt efter ett genuint samarbete till ett oslagbart pris så är detta en no-brainer! 

Utmärkt service

Jag eftersträvar att du alltid ska känna dig trygg och nöjd i att du valt mig som partner. En god affär har alltid två vinnare, för mig är det extremt viktigt att du ska känna dig minst 100% nöjd. 

Webbdesigner i Sundsvall

Om du är på jakt efter en någon som jobbar med webbdesign i Sundsvall som kan WordPress så skulle det vara en ära för mig att få vara din webbdesigner. Kontakta mig redan nu för en kostnadsfri offert eller ett trevligt möte.

01. Dela detta inlägg

02. JPN WEB DESIGN

Webbdesign

”Mitt motto med JPN WEB DESIGN är moderna lösningar till rimliga priser, utmärkt service, snabbt, smidigt och enkelt!” – Sedan 2019

076 – 102 43 31

03. Följ mig

01. Dela detta inlägg

02. JPN WEB DESIGN

Webbdesign Sundsvall till ett oslagbart pris | WordPress webbdesign

”Mitt motto med JPN WEB DESIGN är moderna lösningar till rimliga priser, utmärkt service, snabbt, smidigt och enkelt!” – Sedan 2019

076 – 102 43 31

03. Följ mig

Kostnadsfri webbanalys till din e-post!

Få en kostnadsfri analys med förbättringar på angiven webbsida med ett samlat dokument direkt till din e-post.

Analysen omfattar: Användarupplevelse, användargränssnitt, mobilresponsivitet, SEO (teknisk) och prestanda (laddningstid).

JPN WEB DESIGN värnar om din säkerhet och integritet, mer om det kan du läsa här.

P.S.
Dina uppgifter används enbart till att uppfylla din önskan och delas inte med någon annan.

Tack för din begäran! Jag återkommer ASAP! :)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap