JPN WEB DESIGN – Is no more!

Tack för den här tiden. Du hittar mig härmed på:
RIPPLE46.se – Ett alternativ till dom stora webbyråerna
Välkommen!

Webbanalys för datagranskning - JPN WEB DESIGN webbanalys

Webbanalys

Med hjälp av analysverktyg kan man studera trafiken på webbplatsen för att sätta upp en plan för att verktställa strategiska förbättringar till att öka trafik och försäljning.

Vad kostar det?

Det beror helt och hållet på vad du önskar för typ av samarbete eller hur omfattande du vill att rapporterna ska vara. Självklart skräddarsyr vi en lösning tillsammans som passar ditt behov till ett konkurrenskraftig pris.

Webbanalys

Med hjälp av Google Analytics är det möjligt att analysera webbplatstrafiken in i minsta detalj som geografi, kön, ålder, använda enheter och beteenden med mera.

SEO-analys

Önskar du en uttömmande rapport för din webbplats hälsa (Site Audit) om vad som behöver verkställas i SEO hänseende för att ta en bättre placering i sökresultaten? Önskar du en uttömande rapport för sökord och dess trender över tid? Önskar du backlinkanalys eller något helt annat? Med SEO-analys kan man ta reda på det mesta. Här kan du läsa om mig som SEO-konsult.

Prestandaanalys

Har du en webbsida som laddar långsamt? Jag erbjuder hjälp inom prestandaoptimering för att sänka laddningstiderna. Här kan du läsa mer om prestandaoptimering, varför det är viktigt och vad man ska tänka på.

Rapporter eller serviceavatal

Önskar du enkla eller avancerade rapporter kring sökord och sökvolymer eller månadsrapporter på vilka positioner dina webbsidor har kring ett nyckelord? Vill du kunna studera webbtrafikens data eller optimera laddningstiderna? Möjligheterna är många då jag erbjuder rapporter och serviceavatal inom området.


Det finns mycket mer jag kan göra inom området analys. Ring eller kontakta mig idag genom kontaktformuläret så tar vi det därifrån! 🙂

Webbanalys för datagranskning - JPN WEB DESIGN webbanalys

Kontakt

[ninja_form id=1]

Kontakt

[ninja_form id=1]