Om JPN WEB DESIGN | Artikel | En webbyrå i Sundsvall om jpn web design

Om JPN WEB DESIGN

Vad kul att du vill veta mer!

Mitt i centrum

Hej! Mitt namn är Peter och jag driver JPN WEB DESIGN. Jag har min arbetsplats mitt i hjärtat av Sundsvall men utför uppdrag över hela Sverige. Ett möte med mig är alltid kostnadsfritt och min livsstil tillåter mycket flexibilitet där jag kan ställa upp på kort varsel vare sig det gäller en arbetsuppgift eller ett möte. Jag brinner för trevliga samarbeten och livslånga relationer. Sedan 2019 har jag levererat skräddarsydda tjänster och professionella webbplatser i WordPress åt start-ups och företagare med tjänster som webbdesign, sökmotoroptimering (SEO), webbanalys och utbildning till ett rimligt pris och utmärkt service.

Kärlek och passion

Som du redan vet är ett företag inte bara och bara! Att bygga sig ett varumärke tar inte bara tid utan det krävs också kärlek och passion till det man gör. Låt oss hoppa rakt in i det! Vad har ni för idé? Vad är ert budskap? Hur ser er historia ut? Hur tänker ni på utveckling och hur tänker ni kring branding och atmosfär? Jag har min kärlek och passion för din digitala närvaro. 

Varför du ska samarbeta med mig

I min trupp finns professionella fotografer och grafiker som inte nöjer sig med det vardagliga. Jag är fullt medveten om att det är en djungel av webbyråer så nu ska jag tala om fördelarna vid ett samarbete med mig vapendragare.

Det lilla extra

När bara det bästa är gott nog

Utmärk och personlig service

För mig är du mer än bara en kund! Rent naturligt har jag lätt för alla människor oavsett bakgrund. Så av mig kan du räkna med personlig och trevlig service. Jag har inga fasta arbetstider som gör att du enbart kan nå mig under vissa tider. Jag fokuserar på att du under hela processen ska känna dig bekväm och tacksam för att du valt mig. Det spelar ingen roll om du har en väldigt låg budget. Alla mina klienter förtjänar utmärkt service.

Ärlighet varar längst

Webbtjänster kan kosta multum om du inte är med i branschen! Med mig kan du känna dig trygg då jag lirar med rent mjöl i påsen. Jag har full respekt för att man kan vara helt ”lost” då det kommer till allt vad en webbplats innebär. Mina åtaganden och kostnader uppmärksammar jag alltid för att du skall förstå så att vi hela tiden pratar samma språk. Det finns inga dumma frågor och du behöver aldrig vara orolig för att jag ska bli irriterad om du inte förstår.

Skräddarsydda lösningar utifrån din budget

Tillsammans kommer vi överens om vad som önskas utifrån din budget sen skräddarsyr jag en strategi och lösning på hur vi ska nå målet. 

Utbildning eller abonnemang

När din webbplats är färdig så finns det två alternativ. Om du önskar att driva den själv så utbildar jag dig helt utan kostnad. Om du önskar att överlåta allt vad webbplatsen innebär så ska du veta att jag skulle vara väldigt tacksam att få den äran.

Betalning

Hur du vill betala bestämmer du! Önskar du ett fast pris, avbetalning eller rörligt över tid? Du bestämmer! Om du har svårt för att genomföra en betalning någon månad så säg till så att vi kan styra upp en bekväm lösning som passar oss alla.

Expressleverans och deadlines

Många av mina klienter ramlar av stolen på hur snabbt jag arbetar. Om du har en strikt deadline så behöver du inte oroa dig. Vid tio års ålder tog jag mina första steg in i datorvärlden och har haft det som ett naturligt arbetsredskap hela mitt liv. Jag är en mulitasker av rang och min arbetsplats är optimerad till att vara så effektiv och ergonomisk som möjligt. Min arbetsstation består av två skärmar, en 27″ IPS och 24″ TN på höj och sänkbart bord samt olika stolar och självklart har jag ett par blåfilter glasögon för att skona mina ögon! Så 16 timmar framför en dator har jag inga problem med.

01. Dela detta inlägg

02. JPN WEB DESIGN

Om JPN WEB DESIGN | Artikel | En webbyrå i Sundsvall om jpn web design

”Mitt motto med JPN WEB DESIGN är moderna lösningar till rimliga priser, utmärkt service, snabbt, smidigt och enkelt!” – Sedan 2019

076 – 102 43 31

03. Följ mig

04. Sök

01. Dela detta inlägg

02. JPN WEB DESIGN

Om JPN WEB DESIGN | Artikel | En webbyrå i Sundsvall om jpn web design

”Mitt motto med JPN WEB DESIGN är moderna lösningar till rimliga priser, utmärkt service, snabbt, smidigt och enkelt!” – Sedan 2019

076 – 102 43 31

03. Följ mig

04. Sök

Kostnadsfri webbanalys till din e-post!

Som tack för att du varit inne på min webbplats en stund så ger jag dig en kostnadsfri analys med förbättringar på angiven webbsida med ett samlat dokument direkt till din e-post.

Analysen omfattar: Användarupplevelse, användargränssnitt, mobilresponsivitet, SEO-Teknisk och prestanda (laddningstid).

JPN WEB DESIGN värnar om din säkerhet och integritet, mer om det kan du läsa här.

P.S.
Dina uppgifter används enbart till att uppfylla din önskan och delas inte med någon annan.

Tack för din begäran! Jag återkommer ASAP! :)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap