JPN WEB DESIGN – Is no more!

Tack för den här tiden. Du hittar mig härmed på:
RIPPLE46.se – Ett alternativ till dom stora webbyråerna
Välkommen!

Om JPN WEB DESIGN

Hej! Mitt namn är Peter och jag driver JPN WEB DESIGN (JPN står för Jan Peter Nordlund). Jag har min arbetsplats mitt i hjärtat av Sundsvall men tar emot kunder från hela Sverige. Jag är djupt passionerad i webbdesign, sökmotoroptimering och tillhörande tjänster.

Mina tjänster

Jag jobbar med CMS-vektyget WordPress och tillhörande verktyg. Jag erbjuder tjänster som webbdesign, sökmotoroptimering (SEO), prestandaoptimering, webbanalys, SEO-analys, webbhotell, webbmaster, grafisk design, proffsfoto och utbildningar inom WordPress.

Historia

  • 2003 skapade jag min första webbplats, då var jag 13 år.
  • 2016 började jag med SEO på hobbybasis.
  • 2019 började jag fakturera för tjänster inom webbdesign och SEO
  • 2020 startade jag JPN WEB DESIGN
  • Läs mer här om min historia

JPN WEB DESIGN

Och varför du ska välja mig

Utmärk och personlig service

Jag eftersträvar att du alltid ska känna dig trygg och nöjd i att du valt mig som samarbetspartner. En god affär har alltid två vinnare. 

Moderna lösningar till rimliga priser

Jag har inga dyra omkostnader som du måste betala för vilket gör att ett samarbete med mig inte går att mäta sig med mina konkurrenter, plus att jag ställer upp på möten helt kostnadsfritt.

Blixtsnabb leverans och hjälp

Jag älskar det jag gör och kan inte få nog. Det är inte helt ovanligt att jag blir färdig med en skiss inom ett dygn eller ett projekt inom ett par dagar. När mina kunder önskar assistans hjälper jag till omgående oavsett tid på dygnet så vida jag inte står lite olämpligt till.

Gemytlig och professionell webbkonsult till din tjänst!

Med mig som webbkonsult kan du räkna med högsta kvalitet och service till ett pris som inte kostar skjortan. Ring eller kontakta mig idag genom kontaktformuläret så tar vi det därifrån! 🙂

Kontakt

[ninja_form id=1]

Kontakt

[ninja_form id=1]