loader image

Om JPN WEB DESIGN

Vad kul att du vill veta mer!

Mitt i centrum

Hej! Mitt namn är Peter och jag driver JPN WEB DESIGN. Jag har min arbetsplats mitt i hjärtat av Sundsvall men utför uppdrag över hela Sverige. Jag brinner för trevliga samarbeten och livslånga relationer. Sedan 2019 har jag levererat skräddarsydda och professionella webbplatser och tjänster i WordPress åt småföretagare. Tjänster som webbdesign, sökmotoroptimering (SEO), prestandaoptimering, webbanalys och utbildning med mera. Mitt motto är rimliga priser, snabbt, smidigt och enkelt.

Kärlek och passion

Att bygga ett varumärke tar inte bara tid utan det krävs också kärlek och passion till det man gör. Låt oss hoppa rakt in i det! Vad har du för idé? Vad är ditt budskap? Hur ser din historia ut? Hur tänker du på utveckling och hur tänker du kring branding, atmosfär, hur och vart vill du synas och på vilket sätt? Jag har min kärlek och passion för din digitala närvaro. 

Varför du ska samarbeta med mig

I min trupp finns professionella fotografer och grafiker som inte nöjer sig med det vardagliga. Jag är fullt medveten om att det är en djungel av webbyråer så nu ska jag tala om för dig  vad fördelarna är vid ett samarbete med mig och mina vapendragare.

Det lilla extra

När bara det bästa är gott nog

Utmärk och personlig service

För mig är du mer än bara en kund! Rent naturligt har jag lätt för alla människor oavsett bakgrund. Så av mig kan du räkna med personlig och trevlig service. Jag har inga fasta arbetstider som gör att du enbart kan nå mig under vissa tider. Jag fokuserar på att du under hela processen ska känna dig bekväm och tacksam för att du valt mig. Det spelar ingen roll om du har en väldigt låg budget. Alla mina kunder förtjänar utmärkt service.

Ärlighet varar längst

Webbtjänster kan kosta multum om du inte är med i branschen! Med mig kan du känna dig trygg då jag lirar med rent mjöl i påsen. Jag har full respekt för att man kan vara helt ”lost” då det kommer till allt vad en webbplats innebär. Mina åtaganden och kostnader uppmärksammar jag alltid för att du skall förstå så att du inte behöver oroa dig för några missförstånd. Det finns inga dumma frågor och du behöver aldrig vara orolig för att jag ska bli irriterad om du inte förstår eller ställer tonvis av frågor.

Skräddarsydda lösningar utifrån din budget

Tillsammans kommer vi överens om vad som önskas utifrån din budget sen skräddarsyr jag en strategi och lösning på hur vi når målet tillsammans. 

Utbildning eller abonnemang

När din webbplats är färdig så finns det två alternativ. Om du önskar att driva den själv så så kan jag utbilda dig. Om du önskar att överlåta allt vad webbplatsen innebär så ska du veta att jag skulle vara väldigt tacksam att få den äran att bära ansvaret för att din hemsida alltid är online och att den fungerar som den ska. En tumregel som jag har är att upprätthålla en hög säkerhet på alla webbplatser jag ansvarar för. Personer med en ond agenda som vill bryta sig in brukar ge upp för dom vet att det inte är lönt att försöka.

Betalning

Hur du vill betala bestämmer du! Önskar du ett fast pris, avbetalning eller rörligt över tid? Du bestämmer!  Tillsammans finner vi fram en bekväm lösning som passar oss alla.

Expressleverans och deadlines

Många av mina klienter ramlar av stolen på hur snabbt jag arbetar. Om du har en strikt deadline så behöver du inte oroa dig. Vid tio års ålder tog jag mina första steg in i datorvärlden och har haft det som ett naturligt arbetsredskap hela mitt liv. Jag är en ”multi-tasker” av rang och min arbetsplats är optimerad till att vara så effektiv och ergonomisk som möjligt. Min arbetsstation består av två skärmar, en 27″ IPS och 24″ TN på höj och sänkbart bord samt olika stolar och självklart har jag ett par ”blå-filter-glasögon” för att skona mina ögon! Så 16 timmar framför en dator har jag inga problem med.

01. Dela detta inlägg

02. JPN WEB DESIGN

Om JPN WEB DESIGN | Artikel | En webbyrå i Sundsvall om jpn web design

”Mitt motto med JPN WEB DESIGN är moderna lösningar till rimliga priser, utmärkt service, snabbt, smidigt och enkelt!” – Sedan 2019

076 – 102 43 31

03. Följ mig

01. Dela detta inlägg

02. JPN WEB DESIGN

Om JPN WEB DESIGN | Artikel | En webbyrå i Sundsvall om jpn web design

”Mitt motto med JPN WEB DESIGN är moderna lösningar till rimliga priser, utmärkt service, snabbt, smidigt och enkelt!” – Sedan 2019

076 – 102 43 31

03. Följ mig

Kostnadsfri webbanalys till din e-post!

Få en kostnadsfri analys med förbättringar på angiven webbsida med ett samlat dokument direkt till din e-post.

Analysen omfattar: Användarupplevelse, användargränssnitt, mobilresponsivitet, SEO (teknisk) och prestanda (laddningstid).

JPN WEB DESIGN värnar om din säkerhet och integritet, mer om det kan du läsa här.

P.S.
Dina uppgifter används enbart till att uppfylla din önskan och delas inte med någon annan.

Tack för din begäran! Jag återkommer ASAP! :)

Share via
Copy link
Powered by Social Snap